Gokken
Gokken EnqueteMaken.be.
Gokken thema's: online gokken, jongeren en gokken, poker.
Thema's' over gokken. Thema's' rond gokken. Gokken onder controle krijgen door online computer oefeningen te doen, waardoor hertraining plaatsvindt. Jongeren en gokken. Spelen voor geld is verboden onder de 18 jaar, toch blijkt dat heel wat jongeren regelmatig gokken. Online gokken en krasloten zijn populair.
Preventie en vroeginterventie bij online gokken van jongeren UCLL.
Eindproduct van dit proces dienen duidelijke adviezen te zijn naar stakeholders die betrokken zijn bij de preventie, opvoedingsondersteuning en vroeginterventie rond online gokken. De handvatten moeten voldoende zijn om het verborgen gokken een plaats te geven in bestaand aanbod van interventies en om beter in te spelen om de noden van de jongeren.
Gacha en het gevaar van gokken in videogames Geekster.
You are at: Home Games Gacha en het gevaar van gokken in videogames. Gacha en het gevaar van gokken in videogames. By Yves on februari 11, 2017 Games, Videogames. Met de recente release van Fire Emblem Heroes op iOS en Android leek het mij een goed moment om eens stil te staan bij enkele gevaren van het free to play genre.
24.000 euro boete voor Deschacht voor gokken: Hij" heeft weinig schuldinzicht."
wo 28/06/2017 1652: Olivier Deschacht heeft van de Kansspelcommissie een boete gekregen van 24.000 euro voor het gokken op wedstrijden van Anderlecht. Broer Xavier Deschacht moet 6.000 euro betalen. Volgens de Kansspelcommissie is de boete hoger" dan in gelijkaardige dossiers.
ultratop.be Sugarfree BE Gokken.
Vlaamse top 50. Onze site kan helaas niet goed weergegeven worden als javascript is uitgeschakeld in uw browser. Sugarfree BE Gokken. Live Entertainment be. Aan persoonlijke hitparade toevoegen. Vlaamse top 50.: 05/08/2017 / Piek: 29 / Weken: 9. Ultratip Bubbling Under.:
Alle artikels over gokken" Knack.be.
Geens wil af van reclame voor online gokken tijdens sportwedstrijden. De gokbedrijven in ons land moeten zich binnenkort aan veel strengere regels houden. Reclame voor online gokken tijdens sportwedstrijden kan straks niet meer, er komt een verbod op reclame op tv voor 20.00 uur en een waarschuwing wordt verplicht bij elke reclameboodschap.
De risico's' van online gokken ZDNet.be.
Het is een relatief nieuwe markt de downloadwinkels van Apple en Android zijn nog maar een jaar of vier open die ook de controverse weer kan doen oplaaien: het nieuwe platform kan immers een nieuwe versnelling betekenen voor de factoren die ook al een risico vormden bij online gokken.
Gokken 9 definities Encyclo.
aannemen dat het zo is, terwijl je dat niet zeker weet vb: ik gok erop dat hij wel zal komen Synoniem: speculeren. een kansspel spelen waar je geld mee kunt verdienen vb: ze gokken altijd met dobbelstenen. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordgokken.:
Gokken Drugpunt.
Gezondheidsdoelstelling voor alcohol behaald, voor tabak en cannabis niet. Sinds het schooljaar 2000-2001 organiseert de Vereniging voor Alcohol en andere Drugproblemen vzw VAD jaarlijks een leerlingenbevraging over alcohol, tabak, cannabis, psychoactieve medicatie en gokken bij jongeren in het secundair onderwijs.
Durven meisjes minder gokken? Radio 1. Radio 1. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Home Programma's' Hautekiet Durven meisjes minder gokken? Durven meisjes minder gokken? 30 november 2015. Durven meisjes minder gokken? Meisjes scoren systematisch slechter dan jongens op het toelatingsexamen voor arts en tandarts. En dat zou onder andere komen omdat ze minder vaak durven gokken.

Contacteer ons