dammen
bol.com Dammen damspel hout JumboJumbo.,
8 99 jaar. Dammen behoort tot de oudste spellen die ons bekend zijn. De spelregels ervan zijn gemakkelijk te leren, kinderen vanaf 5 jaar leren het zo en de mogelijkheden zijn oneindig. Met houten damschijven! Reviews Dammen damspel hout Jumbo.
DAMMEN ONLINE Online Speel Gratis Dammen Online op Poki.be!
In onze damspellen kun je dammen tegen een vriend of online tegen de computer. We hebben voor de afwisseling allerlei verschillende omgevingen, zodat je bijvoorbeeld ook in de ruimte kunt spelen. Met je muis en/of toetsenbord kun je de stukken bewegen.
Dammen tegen de computer.
Rood is speler Blauw is de computer. Klik op een rood stuk, en dan op het vak waarheen hij moet. Fouten of opmerkingen melden kan onderaan deze pagina. Lees ook deze disclaimer. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe berekeningen?
Dammen/Spelregels Wikibooks.
Men moet zo slaan dat zo veel mogelijk schijven en dammen van de tegenstander in één keer worden geslagen. Als er zowel met een schijf als met een dam geslagen kan worden, mag men kiezen waarmee geslagen wordt, mits men zich houdt aan de regel meerslag gaat voor.
Dammen Spelletjes, games en spellen Gratis op Spele.be!
Fun Dammen Fun Dammen Speel dammen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin. Dam Bord Dam Bord Een spelletje dammen met een s zomers tintje. Chinees Dammen Chinees Dammen Speel het veld leeg door met fisches over de andere fiches heen te springen.
Dammen spelletjes FunnyGames.be.
Denk goed na voordat je een zet doet. Speel een potje dammen en probeer de computer te verslaan! Speel het bekende spelletje dammen. Als je het slim aanpakt dan ben jij misschien de winnaar! Probeer Zwarte Piet te verslaan in een potje dammen.
Dammen.
Heeft een speler nog alleen één dam en de tegenstrever één dam en twee pionnen of twee dammen en een pion, dan mag de speler met slechts één dam de pionnen van de tegenspeler kronen tot dame om de remise te bespoedigen.
Leren Dammen De Spelregels YouTube.
WK Dammen 1983: Harm Wiersma Jannes van der Wal, deel 1 van 2 Duration: 1001. Endspiel48 12473, views. Leren Dammen: Les 1 De Spelregels Duration: 501. DammersUitOost 12767, views. Dammen allemaal leuke trucjes! Kevtube 1933, views. WK Dammen 1990: Alekseï Tsjizjov Ton Sijbrands 1A Duration: 647.
Dammen DreamLand.
Dammen behoort tot de oudste spellen die ons bekend zijn. De spelregels ervan zijn makkelijk te leren en de mogelijkheden zijn oneindig. In afhaalpunt vanaf 24/05/2017. Thuis geleverd vanaf 24/05/2017. iftypeofshoppingListJS undefined" shoppingListJS null shoppingListJS shoppingListJS new ShoppingListJSstoreId: 13102'catalogId, 15501'langId, 11, id: 48054, name: Dammen, image: type: ItemBean, components: skus: shoppingListJS."
Navigatie.
Gratis Damspel Speel Dammen Online.
Dammen is een twee speler spel, waar de ene speler wit is en de andere speler rood. Doel van het spel is om de stukken van de andere speler te pakken of het onmogelijk te maken voor de tegenstander om te bewegen.

Contacteer ons