dammen
Dammen tegen de computer.
Rood is speler Blauw is de computer. Klik op een rood stuk, en dan op het vak waarheen hij moet. Fouten of opmerkingen melden kan onderaan deze pagina. Lees ook deze disclaimer. Zijn er nieuwe berekeningen die je zou willen zien in deze categorie?
Dammen online Gratis online spelletjes op gamegame de leukste site van Belgie!
versla de tegenstander met dammen. Speel tegen de computer in een leuk potje dammen. Wat zijn de spelregels van het spel, dat is namelijk dat u een zet met uw damsteen naar boven en beneden kunt doen. Nog een regel is dat u en uw tegenstander verplicht zijn elkaar te slaan als u steen of stenen daar de mogelijkheid zich voor doet.
levend dammen Spelen.
papieren hoedjes, sjaal. De beide ploegen stellen zich ieder aan een kant van het speelveld op. Om de beurt zet een speler van een ploeg een stap voorwaarts. Die stap mag recht vooruit of schuin zijn net zoals bij dammen in het klein.
Dammen spelletjes Dammen spel Spelletjes.nl.
Speel tegen de computer of neem het op tegen een vriend in deze online versie van het klassieke bordspel. Probeer over zoveel mogelijk stenen van je tegenstander te springen en kijk of jij de overkant kunt bereiken. Dammen met twee spelers.
Dammen Spelletjes spelen op Elkspel, gratis voor iedereen!
Alice in Wonderland 1. 3 in 1 Dammen Fun Dammen Grootmeester in Dammen Alice in Wonderland Dammen Dambord Draughts Online geen. Chinees Dammen Chinees Dammen 2 Populaire spelletjes. Bubble Shooter Solitaire Klassiek Mahjong Connect Kris Mahjong Slither.io Penalty Shieten 10x10!
Jijbent.nl: spelregels dammen.
Je mag je stenen elke keer 1 plaats schuin naar voren zetten, dat mag schuin naar links en schuin naar rechts, zolang je maar niet buiten het bord zet. De plek waar je naar toe zet, moet ook leeg zijn. Bij dammen gebruik je alleen de donkere velden om op te zetten.
Dammen/Spelregels Wikibooks.
Bovendien geldt dat niet tweemaal dezelfde schijf of dam geslagen mag worden. Als er keus is uit verschillende slagzetten geldt: meerslag gaat voor. Men moet zo slaan dat zo veel mogelijk schijven en dammen van de tegenstander in één keer worden geslagen.
dammen.
Dammen, hoe werkt het spel.
Dammen, de uitleg Dammen is een bordspel met enorm veel mogelijke spelverlopen, daarom is iedere partij weer anders als de vorige. Sporten met hypermobiliteit Hypermobiliteit is een specifieke aanleg van de gewrichtsbanden en kapsels, welke elastischer zijn dan gemiddeld genome.
Dammen, dam spelletjes, spellen.
Het spel is geladen, Klik hier om het spel te spelen. Dammen: Speel een leuk potje dammen met dit online dam spel! De game Dammen is in totaal 15659 keer gespeeld. Waardering: 5 Beoordeeld: 21 Naar Mijn" Favorieten" Pagina. Stem voor dit spel.
Online Dammen Dammen tegen computer doe je hier.
3 in 1 dammen laat je dammen tegen computer op verschillende manieren en moeilijkheidsgraad. Speel standaard dammen, giveaway of extreem dammen tegen de tijd Spelen. Colonize me Extreem dammen. Als gewoon online dammen je te eentonig lijkt probeer het dan eens met deze speciale versie.

Contacteer ons