dammen
bol.com DammenJumbo.,
Jumbo is onder andere bekend van de Ik leer serie, Electro, Jan van Haasteren puzzels, Stratego, Party Co, Wasgij en de Rubik'sJumbo' heeft een zusterorganisatie Diset, die voornamelijk in Zuid Europa opereert met het hoofdkantoor in Barcelona. Jumbo en Diset vormen gezamenlijk een sterk Europees speelgoedbedrijf JumboDiset.
Navigatie.
Gratis Damspel Speel Dammen Online.
Dammen is een twee speler spel, waar de ene speler wit is en de andere speler rood. Doel van het spel is om de stukken van de andere speler te pakken of het onmogelijk te maken voor de tegenstander om te bewegen.
Dammen spelletjes.
Denk Spellen 62, Drie varianten op dammen in één spel, dat is leuk! Denk Spellen 54, Speel dammen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin. Denk Spellen 53, Vernietig de damstenen van je tegenstander in dit speciale damspel!
Dammen spelletjes Gratis 1001 Dammen spelletjes Spelen.
Gratis dammen spelletjes speel je online op 1001Spelletjes.be. X O Tic Tac Toe. Mahjong Connect 3. Rise Of Atlantis. Governor Of Poker. Boter kaas en eieren. 1001spelletjes.be biedt je de beste gratis online spelletjes. En voegt iedere dag nieuwe gratis online spellen toe, waaronder actie spelletjes, avontuur spelletjes, bordspellen kaartspellen, spelletjes voor meisjes, multiplayer spelletjes, puzzel spelletjes, race spelletjes, behendigheid spelletjes, sport spelletjes en nog veel meer verslavende gratis online spelletjes.
Leren Dammen De Spelregels YouTube.
WK Dammen 1983: Harm Wiersma Jannes van der Wal, deel 1 van 2 Duration: 1001. Endspiel48 12473, views. Leren Dammen: Les 1 De Spelregels Duration: 501. DammersUitOost 12767, views. Dammen allemaal leuke trucjes! Kevtube 1933, views. WK Dammen 1990: Alekseï Tsjizjov Ton Sijbrands 1A Duration: 647.
Dammen.
Heeft een speler nog alleen één dam en de tegenstrever één dam en twee pionnen of twee dammen en een pion, dan mag de speler met slechts één dam de pionnen van de tegenspeler kronen tot dame om de remise te bespoedigen.
Dammen Spelletjes, games en spellen Gratis op Spele.be!
Fun Dammen Fun Dammen Speel dammen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin. Dam Bord Dam Bord Een spelletje dammen met een s zomers tintje. Chinees Dammen Chinees Dammen Speel het veld leeg door met fisches over de andere fiches heen te springen.
dammen.
levend dammen Spelen.
Die stap mag recht vooruit of schuin zijn net zoals bij dammen in het klein. De grootte van de stap mag iedere speler zelf bepalen. Wanneer een speler na zijn stap een speler van de andere partij kan aanraken, is die speler geslagen en moet hij aan de rand van het speelveld gaan staan.
DAMMEN ONLINE Online Speel Gratis Dammen Online op Poki.be!
In onze damspellen kun je dammen tegen een vriend of online tegen de computer. We hebben voor de afwisseling allerlei verschillende omgevingen, zodat je bijvoorbeeld ook in de ruimte kunt spelen. Met je muis en/of toetsenbord kun je de stukken bewegen.

Contacteer ons