dammen
Ouderwets Dammen spel Poki / Superspellen.
Beweeg diagonaal over het dambord over elk vakje om in positie te komen. Sla de stukken van je tegenstander wanneer je de kans krijgt en maak koningsstukken om het bord te domineren! Ouderwets Dammen is een van onze geselecteerde Dammen Online. Andere populaire spelletjes op deze website zijn Mac en Bloo Dammen Checkers 5000 Checkers 3000 en Mahjong Connect 2. Geef een defect spel door. Stop met het spel als defect doorgeven. Dangerous Adventure 2 Hands of War Battlefield ShipWright Mahjong Tower 2 Just Defense Battleships. Meer spelletjes die binnenkort verschijnen.
Dammen spelletjes FunnyGames.be.
Probeer drie verschillende varianten op het klassieke damspel. 3 in one Checkers. Leuk damspel voor de echte liefhebbers! Denk goed na voordat je een zet doet. Speel het bekende spelletje dammen. Als je het slim aanpakt dan ben jij misschien de winnaar! Speel een potje dammen en probeer de computer te verslaan!
Dammen DreamLand.
Dammen behoort tot de oudste spellen die ons bekend zijn. De spelregels ervan zijn makkelijk te leren en de mogelijkheden zijn oneindig. In afhaalpunt vanaf 19/01/2016. Thuis geleverd vanaf 19/01/2016.
Spelletjes op SpelletjesOverzicht.nl.
Speel klassiek dammen op een bord met 100 vakjes of speel chinese checker een variant van ons damspel. Sla al de stenen van de computer. Speel met wit zwart of rood. Een leuk spelletje om je hersenen eens goed aan het denken te zetten! Dit vinden wij de leukste spellen Hit Logic Master Checkers Chinese Checkers 2 Chinese Checkers Dammen 3 Dammen Drie Keer Dammen Checkers Fun. Stoot met de zwarte damstukken alle rode stukken van het bord af.
Parasiet slaat toe in Noord-Senegal na bouw van twee dammen HLN.be.
Parasiet slaat toe in Noord-Senegal na bouw van twee dammen. Door redactie 14/08/15 20u58 Bron Belga rv. Schistosomiase een tropische ziekte veroorzaakt door een parasitische worm die de ingewanden en urinewegen aantast heeft zich in Noordwest-Senegal op grote schaal kunnen verspreiden nadat er twee dammen werden aangelegd. De daaruitvolgende landbouw zorgde voor de komst van seizoensarbeiders en slakken twee voorwaarden nodig voor de verspreiding van de ziekteverwekker. Wetenschappers waarschuwen dat menselijke ingrepen in de natuur ongewild ziektes kunnen doen verspreiden. Schistosomiase komt per jaar bij meer dan 200 miljoen mensen voor voornamelijk bij armere kinderen in Sub-Saharaans Afrika.
Dammen dam spellen checker games.
Dammen dam spellen spelletjes checker games damspellen denkgames bordspellen en vele andere spele op happygames.be
dammen Vervoeging van het werkwoord dammen in het Nederlands.
jij zult gedamd hebben. hij/zij/het zal gedamd hebben. wij zullen gedamd hebben. jullie zullen gedamd hebben. zij zullen gedamd hebben. ik zou hebben gedamd. jij zou hebben gedamd. hij/zij/het zou hebben gedamd. wij zouden hebben gedamd. jullie zouden hebben gedamd.
Dammen in de App Store.
iTunes is s werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden. We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om de gratis app Dammen van Itchigoo te downloaden. Heb je iTunes al? Klik op Ik heb iTunes om het te openen. iTunes voor Mac en pc. Bekijk Meer van deze ontwerper. Open iTunes om apps te kopen en te downloaden. Dammen volgt de internationale regels. Deze breiden uit op de Amerikaanse regels op de volgende punten. 1 Achterwaarts slaan is toegestaan maar bewegen mag alleen vooruit. 2 Een dam mag verschillende vakken bewegen of slaan in alle richtingen zoals de Dame op een schaakbord. 3 Het bord wordt vergroot 10x10.
bol.com DammenJumbo.
Afbeelding 1 van 2. Van 2 tot 2 spelers. Hoe klassiek kan een spel zijn? Dit damspel bevat mooie houten schijven een stevig speelbord en een beknopte handleiding voor de beginner. Aantal spelers 2 Leeftijd 6. Bekijk alle artikelen van Jumbo. De Koninklijke Jumbo groep ontwikkelt produceert en verkoopt speelgoed spellen en puzzels. Jumbo is een unieke Nederlandse onderneming met een rijke historie.
Dammen tegen de computer.
Rood is speler Blauw is de computer. Klik op een rood stuk en dan op het vak waarheen hij moet. Fouten of opmerkingen melden kan onderaan deze pagina. Lees ook deze disclaimer. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe berekeningen? schrijf u hier in. Zijn er nieuwe berekeningen die je zou willen zien in deze categorie? Ons forum is beschikbaar voor al jouw vragen hier.
Dammen spelletjes Dammen spel Spelletjes.nl.
Sorteren op Populairst Meest gespeeld Onlangs toegevoegd Hoogste waardering. 3 in 1 Checkers. Drie varianten op dammen in een spel. Neem het op tegen een vriend of de computer in deze uitdagende versie van het klassieke bordspel. Kun jij alle stenen van je tegenstander wegspelen? Speel tegen de computer of neem het op tegen een vriend in deze online versie van het klassieke bordspel. Probeer over zoveel mogelijk stenen van je tegenstander te springen en kijk of jij de overkant kunt bereiken.

Contacteer ons