dammen
Dammen/Spelregels Wikibooks.
Men moet zo slaan dat zo veel mogelijk schijven en dammen van de tegenstander in één keer worden geslagen. Als er zowel met een schijf als met een dam geslagen kan worden, mag men kiezen waarmee geslagen wordt, mits men zich houdt aan de regel meerslag gaat voor.
Dammen Spelletjes, games en spellen Gratis op Spele.be!
Klassieke Dambord Klassieke Dambord Eindelijk een leuk damspel wat je zo kunt spelen. Fun Dammen Fun Dammen Speel dammen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin. 3 in 1 Bord 3 in 1 Bord Drie varianten op dammen in een spel.
Dammen in de App Store.
Als je op zoek bent naar dammen volgens de Amerikaanse regels, download dan Checkers. Deze versie van dammen is het populairst op de wereld en wordt voornamelijk gespeeld in westerse en oost Europese landen, Rusland, Nederland, Frankrijk, Zwitserland en Frans sprekende Afrikaanse landen.
DAMMEN ONLINE Online Speel Gratis Dammen Online op Poki.be!
In onze damspellen kun je dammen tegen een vriend of online tegen de computer. We hebben voor de afwisseling allerlei verschillende omgevingen, zodat je bijvoorbeeld ook in de ruimte kunt spelen. Met je muis en/of toetsenbord kun je de stukken bewegen.
Gratis Damspel Speel Dammen Online.
Dammen is een twee speler spel, waar de ene speler wit is en de andere speler rood. Doel van het spel is om de stukken van de andere speler te pakken of het onmogelijk te maken voor de tegenstander om te bewegen.
Dammen Wikipedia.
Een veel gebezigd verhaal is dat in 1723 door een Pool uit Parijs het dammen op een bord van 100 velden werd bedacht. Dit wordt het Pools dammen genoemd en is het dammen wat wij spelen, tegenwoordig meestal internationaal dammen genoemd.
Dammen spelletjes.
De dubbele damstenen kan je alleen horizontaal en verticaal verplaatsen. Denk Spellen 52, Speel dammen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin. Denk Spellen 3 Speel het veld leeg door fiches over de andere fiches heen te laten springen. Spelletjes Dammen Little Game.
Dammen spelletjes FunnyGames.be.
Big Shot Chekers. Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Dammen spelletjes! Je vindt hier maar liefst 8 verschillende Dammen spelletjes, zoals bijvoorbeeld 3 in one Checkers Checkers Game. Sla alle damschijven van de tegenstander om deze damspelletjes te winnen!
Navigatie.

Contacteer ons